AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Atatürk Ortaokulu

722358meb.k12.tr
ÇİFTEPINAR MAH. EZGİ SK. NO 5 DOĞUBAYAZIT / AĞRI
Vizyon
“Teknolojik, çağdaş ve bilimsel tüm gelişmelerin çalışmalara yansıtılarak, okulumuz içerisinde öğretmen-öğrenci ve velinin işbirliğiyle yenilikçi tüm kaynakların en iyi şekilde kullanılarak verilecek eğitim ile ildeki ilköğretim okulları arasında örnek ve öğrencilerin mutlu olduğu bir okul olmak .”
Misyon
Milli eğitim hedef ve amaçları paralelinde kendini ifade edebilen, araştırmacı ruha sahip, olaylara eleştirisel bakabilen, problemlere çözüm getirebilen, ilgi ve yeteneklerinin farkında olup bunların ışığında tercih yapabilen, sürekli öğrenen ve öğrendiklerini yaşamında kullanabilen bireyler yetiştirmek.
Kütüphane Kitap Sayısı :900
12.30-18.30